Tirsdag 25. april

Speideraksjonen

Vi gjennomfører i år en klassisk speideraksjon, der speidere i alle aldre samler seg og går dør til dør aksjon med de klassiske speiderbøssene våre.

Med Speideraksjonen bidrar vi til en bedre verden! Tusenvis av speidere over hele Norge gjør hvert år en flott innsats for at barn og ungdom andre steder skal få utdanning og et fremtidshåp. Aksjonen foregår i hele april, men speidergruppene velger selv tidspunktet som passer for dem.

Vi vil trenge foreldre til å kjøre i dag. Vi fordeler områder i Rennesøy Kommunedel. De yngste går med eldre speidere, slik det blir en trygg og god opplevelse.

Hva samler vi inn til i 2023?
Pengene vi samler inn gjennom årets aksjon går til Flyktninghjelpens arbeid for at barn og unge i Libanon, skal få utdanning. Det lille landet ved Middelhavet som grenser til Syria i nord og Israel i sør har tatt i mot et enormt antall flyktninger gjennom mange år med uro og krig i Midtøsten. Å være på flukt er en veldig krevende tilværelse, spesielt for barn og ungdommer. Det å få gå på skole gir dem en viss trygghet og håp om en bedre framtid. Det gjør en stor forskjell!

Annonse
Hjelp oss med grasrota andelen