Lørdag 16. oktober, 10.00 - 18.00

Jota / Joti - Restauration - AVLYST

AVLYST GRUNNET FOR FÅ / INGEN SPEIDERE.


Dette blir en "litt" på sparket invitasjon til speider Troppen (Stifinner og Vandrer). Et lite høstferie tilbud til de som ikke er bortreist.

Vi ønsker å knytte sammen teknologi og historie i sammen ved å gjennomføre årets JOTI (Jamboree On The Internett) ombord på utvandrer skipet Restaurationen. Vi ønsker at alle våre speidere skal få en positiv og trygg opplevelse under JOTA-JOTI, hvor de skaper nettverk og knytter kontakter med speidere over hele verden.


JOTI - Jamboree On The Internet, handler om å kommunisere over internett. Vi benytter ulik teknologi som sosiale medier, radio, webcam, TV-sendinger. For å chatte med andre speidere benytter vi en teknologi fra Internetts barndom som heter IRC. Chattekanaler tilbys gjennom ScoutLink, som har egne IRC-tjenere kun for speidere. Som i fjor er det også mulig å spille Minecraft sammen med andre JOTI-deltakere.

Som sagt- utvandrer skipet Restauration bli digitalisert og klargjort for JOTI. Ønsker de speidere som ønsker å delta melder seg på.

Hva trenger man for å kommunisere med andre speidere ? En trenger en PC, nettbrett eler rett og slett bare en smart telefon (det er vel egentlig en vanlig mobil idag). Da skal vi klare å kommunisere. Erfaring tilsier det blir mye kommunikasjon via Chat. Men også via Web camera for de som ønsker.

Vi kommer til å ha fokus på nettvett før vi starter og gå igjennom regler for aktiviteten. Her gjelder det å kommunisere og komme seg i kontakt med flest mulig. Blir ca to millioner speidere på dettet denne helga.


NB: litt kort frist for påmelding. Dette for å se hvor mye vi må bygge opp i skuta for å tilrettelegge! Vi satser på å få laget noe mat på kaia til sultne speidere.

  • Utseinkloster hotell
  • Tore, 48170872
  • Det utstyret du vil kommunisere med, varme klær (blir sittende ombord i en båt). Noe å drikke.
  • Onsdag, 13. oktober
  • Meld deg påMeld frafall
  • Påmeldte:
Annonse
Hjelp oss med grasrota andelen