Onsdag 8. desember, 17.30 - 20.00

Felles juleavslutning

Felles juleavslutning
Vi gjennomfører som tidligere år (før covid) en felles juleavslutning (Tropp, Flokk & Koloni). Men i år (som i 2019) er vi invitert i låven til Solveig, Vegar & Malene - den ligger på Bru. Dette skaper flotte rammer for kvelden. NB: påmelding til dagens aktivitet - grunnet bestilling av grøt etc.

Planen er foreløpig:

Vi starter med god julegrøt - slik at denne kan spises varm.

Vi gjennomfører en klassisk Julebingo med flotte premier.

Vi har noen merker som skal deles ut til en del personer som har gjort seg fortjent til dette. De som ikke har klart noen, får nye muligheter på nyåret. Nye speidere som kom i høst skal få muligheten til å avlegge speiderløfte og bli tatt opp som speider.

Vi tar med speidersangbøkene våre, og prøver å skape litt god stemning. Troppen skal servere oss noen solide speiderrop - som vi skal besvare (som et leirbål).

I stedet for gaver fra nissen forsøker vi i år også å ta med gave til sykehus barn. Dette er en flott ting som vi gjør hvert år som varmer spesielt mye til de som trenger noe positivt i jula. Viktig at gaven er ny- da det er syke barn som ikke kan utsettes for smitte etc. Skriv gjerne på merkelappen gutt / jente og alder -hvem pakken passer til.

PS: Låven har adresse Bruveien 285, men vi bruker inngang som ligger rett oppforbi buss-snu-plassen på Bru, grusvei som går inn til oppsiden av låven. Der er det også noe parkering til ledere etc. For speiderne er det nok enklest om de blir sluppet av på buss-snu-plassen.

  • Bru Veien 285 (låven vi hadde Juleavslutningen på- ligger rett ved rundkjøringen ned til Raunen)
  • Rein Bjarte, 93221384
  • Gave til sykehus barn
  • Nisselue og godeklær
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse
Hjelp oss med grasrota andelen