Tirsdag 15. desember, 17.30 - 19.30

Juleavslutning på Løa til Vegard. Husk hjemmelekse +pakke

Det blir ikke en tradisjonell juleavslutning med alle speiderne samlet, men familien til Vegard stiller den koselige låven på Bru til vår disposisjon og førjulskos.

Vi ber speiderne ta med en liten omvendt julegave som vi i år skal gi til Frelsesarmeen. Merk gaven med hvem den passer til, for eksempel gutt 8-10år

Vi deler ut fordypningsmerker, har en opptaks seremoni for de nye speiderne, spiser grøt (kanskje med mandel...?) og har bingo.

Hjemmelekse er alle punktene nedenfor, unntatt punkt 4
Juleglede merket består av disse 5 punktene.
1.Finn ut hva du gleder deg til i forbindelse med jul, og lag familiens liste med ting dere ønsker å gjøre i desember.
2.Finn ut hvorfor mange mennesker ikke gleder seg til jul, for eksempel på grunn av ensomhet eller fattigdom, og fortell om dette på et speiderarrangement i gruppen eller på en gudstjeneste.
3.Bli kjent med en frivillig organisasjon som arbeider for at flere skal få en god jul, for eksempel Frelsesarmeen, Kirkens bymisjon, frivillighetssentral eller liknende, lag en reportasje om dette arbeidet eller juleglede generelt, og del den med andre.
4.Vær med på forberedelser til eller gjennomføring av juleutdeling eller annen sosial virksomhet i forbindelse med jul hos en frivillig organisasjon.
5.Bruk minst fire timer i desember på å lage julestemning for noen du kjenner, for eksempel send julekort, lag julekalender, pynt hjemme, inviter på gløgg e.l.

  • Bruveien 285 (inngang på oppsiden av den gule låven, ikke inn på tunet), 17.30
  • Rannveig & Kjetil , 93 05 78 25 & 90 55 44 72
  • Julepakke til å gi bort
  • Gode varme ute klær & sko + ullundertøy!
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse
Gabbas - den gode, gamle slakterbutikken