Lørdag 22. juni, 10.00 - Lørdag 29. juni, 18.00

Kretsleir 2019 - Askeladden og de...

Til sommeren samles alle speiderne i Vesterlen krets til leir. Vi reiser til speidernes eget leirsted Camp 773 ved Jørpeland. Fantastiske naturområder med god plass til mange eventyrlige aktiviteter. Det blir hinderløype, kano, haik, klatring, leirbål og mye annet spennende.

Gjennom en uke vil du bli kjent med nye speidere, og knytte vennskapsbånd på tvers av grupper og patruljer. Speidere i patruljer, rovere i lag og ledere lager god leirmat på eget område.

Eventyr er rammen for leiren. Alle gruppene velger sitt eventyr og lager aktiviteter relatert til eventyret. Vi setter av tid til en egen eventyrdag!

Hovedpunkter:
Alle speidere bor i patruljer (4 til 8 personer) med eget patruljeområde
Patruljen lager de fleste måltider selv, på eget patruljeområde
Patruljen drar på patruljehaik
Alle grupper bidrar med programaktiviteter.

Tore & Einar blir med som ledere fra Mastra. Denne påmeldingen er for å se om det er av interesse i Mastra Sjøspeidergruppe. Setter kort frist til å begynne med for det blir en krevende planlegging - og dette setter vi ikke i gang med med mindre det blir noe av. Får vi påmeldinger og turen blir en realitet- vil vi kommunisere og oppfordre flere. De som deltok på sommerleir i fjor hadde det fantstisk.

Legg merke til at det er en kostbar leir (kan bli noen mindre justeringer)- men det blir en opplevelse som sitter igjen.

Annonse
Hjelp oss med grasrota andelen