Tirsdag 12. februar, 17.30 - 19.30

Speidermøte - pionerings prosjekt

Vi skal idag ha litt forskjellige oppgaver. Vi skal begynne med å innføre en ny standard på møtene. Vi har litt behov for mer struktur og orden, da det tidvis glir litt ut.

Vi skal starte og avslutte med flaggheising. Da skal vi bytte litt på hvilken patrulje som er ansvarlig. Patrulje Ørn med Simen og Tarjei er ansvarlig for Flagg seremonien idag.

Flagg sang:
Fold deg ut, vårt frihetsmerke, fagre norske flagg.
Under deg vi vokser sterke frem til frihetsdag.
Under deg på fredens bane vil vi stevne frem.
Under deg vår hedersfane, slå for frihet, hjem.

Fold deg sammen under sangen, fagre norske flagg.
Hjelp oss at vi under gangen blir et virksomt lag.
Signe du oss i vårt yrke, viljen bli som stål,
der kan gi oss kraft og styrke til å nå vårt mål.

Dagen idag:

Pionering er viktig for enhver speider å kunne. Hver patrulje skal velge seg ut et pioneringsprosjekt som de ønsker å gjennomføre i vinter. Dette må planlegges nøye før vi setter igang. Se modeller som er vedlagt å velge imellom. I Mars er det satt av flere møter for å gjennomføre dette. Idag skal vi da fokusere litt på pioneringsteknikker. Se vedlagt nettside for tipps som vi skal gjennomgå.

Patrulje Ørn forbereder en lek: 10 min (hvis vi ikke har det gøy-er det ikke speiding).

Tore og Einar gjennomgår litt informasjon om Kretsleiren som skal være til sommeren. Her er det påmeldingsfrist- se egen aktivitet.

Utfordringen er noe som Vetle har gjennomført så langt hos oss. Vi ønsker at vi skal sette oss et mål og jobbe med dette i 2 mnd. For å hjelpe dere i vei ønsker vi at vi setter oss et felles mål om å lære de fem knutefamiliene. Se vedlagt link til hvordan disse knyttes. Dette er hjemmelekse helt frem til april. De som behersker disse vil da få utlevert utfordringsmerke.

Pålestikk: Løkke-familien
Halvstikk / dobbelt halvstikk: Binde tau fast til noe familien.
Flaggstikk: skjøteknute-familien.
Båtmannsknop: Binde-familien
Åttetallsknop: Stoppknute-familien

Annonse
Hjelp oss med grasrota andelen