Mandag 27. juni, 10.00 - Søndag 3. juli, 12.00

Sommertokt Tropp - oppdatert.

Det er nå bestemt at årets sommerleir blir ombord på Restauration.

Turen planlegges for alle speidere i Tropp (Stinnere og Vandrere). Lederbarn har også en mulighet (kan mønstre litt av og på underveis).

Vi skal ta sikte på å besøke mange havner, det blir overnatting i båt, henge i riggen, matlaging, bading, gøy, gjerne noen gode turer på land, opplevelser, leirbål....

Vi skal som første stopp innom Sjernarøy. Der skal det mønstre på tre speidere. Vi skal ha leirbål ved deres speiderhus, samt overnatting i telt. Alle speidere blir delt inn i dekkspatruljer, der alle får ulike oppgaver under uken.

Planen er videre å reise inn til Avaldsnes. Der skal vi besøke vikingsenteret og ta en ny overnatting. Her blir det gøyale aktiviteter. Ombord skal speiderne få gjennomføre dekkslinjen- fullføre jungmann og lettmatros merket. Vandrere skal få jobbe med Matrosmerket. Det blir spleising og mye sjømanns aktiviteter denne turen - se vedlegg for oppgaver. Veien videre etter Avaldsnes, bestemmer vi når det nærmer seg- vi har ulike planer i forhold til værbildet.

Blir mye god mat. Dette er det dekkspatruljene som har ansvaret for.

Pakking i bag: Soving blir fortrinnsvis i telt på land; ta med ligge underlag og sovepose. Gjerne hengekøye, da det kan være aktuelt ombord eller på land (for de som har). Ellers er det greit å ha med badetøy, regnklær, varm genser / bålkappe til kvelden (selv om det er sommer kan det bli kjølig). Kan bli mygg / sol i sommer, så tenk forebygging. Liten dagstur sekk om det blir tur på land. Vannflaske, bestikk boksen (tallerken flat/dyp og kopp).

Betaling: Gjøres til Mastra Sjøspeidergruppe gjennom Vipps: 90766. Felles er at en må merke betalingen med Sommertokt & speiderens navn. Ikke gjør det før speider er kommet seg på tur :-) - Søsken moderasjon 50%.

- Klær (og annet personlig utstyr) er lett tilgjengelig for alle helt gratis fra Frilager. Viktig at alle speiderne har personlig utstyr som gjør turen til en positiv opplevelse, at de ikke føler de ikke har godt nok utstyr … eller at de rett og slett ikke melder seg på turen fordi de ikke har utstyret? Ta kontakt med Leder om hva du har behov for- vi fikser dette til turen!

NB: Friplasser: Skulle du av en eller annen grunn ha behov for økonomisk støtte (friplass) for å kunne delta på våre turer, kurs og leirer, - og/eller trenger utstyr og/eller støtte til kontingenten, ikke nøl med å ta kontakt med leder eller Gruppeleder Tore på SMS eller epost: (vi har taushetsplikt) - dette fikser vi :-).

Mobil: Det kan bli med, men oppbevares i kapteinens kiste. Slik det blir tilgangsstyrt. Ønsker ikke spilling etc skal være fokuset på turen.

Lommepenger: Vi kommer innom ulike havner og det er en mulighet til å få seg en is / brus. maks 300 kr. Det meste vil bli dekket- også godsaker på kvelden, men dette er om det er noe utenom.

Redningsvest: Vi har redningsvester, men om speider ønsker egen flytevest med, medbringes dette (må ha skrittstropp med).

  • Utseinkloster hotell, 10.00
  • Utstein kloster hotell, 12.00
  • Tore, 48170872
  • Dette blir med Restaurationen
  • 1500 kr
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse
Hjelp oss med grasrota andelen