Fredag 10. juni, 16.45 - Søndag 12. juni, 16.00

Camp 773 - gruppeleir - Oppdatert.

Vi planlegger å reise til det som har blitt vår årlige leir - Camp 773 på Jørpeland. Her har vi blitt godt kjente. Det er en flott arena for Småspeidere som skal på sin første leir. Samt at Stifinnere/ Vandrere kan få sin progresjon med litt andre aktiviteter som bading og gode fjellturer.

Det kan godt være det også i år blir en kiosk på Foreneset, hvor de selger ordinære kioskvarer og litt speidereffekter. En kan ta med litt kontanter til dette om en ønsker- vi vil sette en maks grense for penger på 100kr.

Småspeidere skal gjennom kampen om heiatrollet; en rebus løype med forskjellige oppgaver på lørdagen. Kult merke for Heiatrollet.

Stifinnere / vandrere får gå på en fjelltur. Det blir flere forskjellige ruter. Da det er kjekt å gå et sted en ikke har vært tidligere. Men Det er merke for Svortingvannet og Heiahorn for de som ikke har tatt den ruten.

Vi skal ha leirbål, med kjekke innslag, det blir et Forenes marked som blir artig - her må vi ha et godt innslag. . Speidere skal få lage maten på denne turen, dette blir spennende.

Se vedlagt informasjon om pakketips. NB: Foreldre- sjekk pakking! Vi har hatt stifinnere på tur som ikke er i nærheten av å forstå hva som behøves av klær på tur. Det vi skriver er et minimum. Værmeldingene vet vi ingenting om enda, men en speider er alltid beredt. I 2018 fikk vi så flott vær at det ble både solstikk å generelt forbud mot bål, gass og grilling. Vi må være forberedt på alt tydeligvis. Vi skal ikke gå langt, men vi skal ikke ha noe dinglene fra sekken - da spør dere speiderleder om å få låne en større sekk :-) Alle tar med en liten tursekk og sitteunderlag. Ta med egen sammenleggbar campingstol / krakk for de som ønsker det. Husk å merke den med navn.

Betaling: Gjøres til Mastra Sjøspeidergruppe gjennom Vipps: 90766. Felles er at en må merke betalingen med Camp 773 & speiderens navn. Ikke gjør det før speider er kommet seg på tur :-)

- Klær (og annet personlig utstyr) er lett tilgjengelig for alle helt gratis fra Frilager. Viktig at alle speiderne har personlig utstyr som gjør turen til en positiv opplevelse, at de ikke føler de ikke har godt nok utstyr … eller at de rett og slett ikke melder seg på turen fordi de ikke har utstyret? Ta kontakt med Leder om hva du har behov for- vi fikser dette til turen!

NB: Friplasser: Skulle du av en eller annen grunn ha behov for økonomisk støtte (friplass) for å kunne delta på våre turer, kurs og leirer, - og/eller trenger utstyr og/eller støtte til kontingenten, ikke nøl med å ta kontakt med Gruppeleder Tore på SMS eller epost: (vi har taushetsplikt).

Husk oppmøte fredag 10.06 16:45 Sokn Buss stasjon - bussen går 17:00 og venter ikke (flere som skal med).. . Vi vil ta buss inn til Jørpeland sammen med andre speidere.

NB: Alle foreldre er invitert på søndagen fra 12:00-selve avslutningen. Da får dere en mulighet til å være med speiderne på markedet. Kan være veldig gøy.

Retur blir med private biler. Vi setter opp en påmelding for foreldre. Skriv hvor mange speidere dere kan ta med foruten egen speider. Det går ikke buss hjem - da er det privat regi.

Ikke mobil på tur :-)

Godteri / snacks / brus medbragt: max 100kr .

  • Sokn buss stasjon, 16.45
  • Camp 773, Jørpeland, Strand kommune
  • Camp 773, Jørpeland, Strand kommune, 16.00
  • Tore, 48170872
  • Speiderskjerf, kniv og masse humør
  • Gjerne ta på ny Mastra genser
  • 500 kr
  • Fredag, 10. juni
  • Torsdag, 2. juni
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse
Hjelp oss med grasrota andelen