Fredag 10. juni, 16.00 - Søndag 12. juni, 17.00

Camp 773 - gruppeleir

Vi planlegger å reise til det som har blitt vår årlige leir - Camp 773 på Jørpeland. Her har vi blitt godt kjente. Det er en flott arena for Småspeidere som skal på sin første leir. Samt at Stifinnere/ Vandrere kan få sin progresjon med litt andre aktiviteter som bading og gode fjellturer.

Det kan godt være det også i år blir en kiosk på Foreneset, hvor de selger ordinære kioskvarer og litt speidereffekter. En kan ta med litt kontanter til dette om en ønsker- vi vil sette en maks grense for penger (erfaringer fra tidligere - oppdateres)

Småspeidere skal gjennom kampen om heiatrollet; en rebus løype med forskjellige oppgaver på lørdagen. Stifinnere / vandrere får gå på en fjelltur. Det blir flere forskjellige ruter. Da det er kjekt å gå et sted en ikke har vært tidligere.

Se vedlagt informasjon om pakketips. NB: Foreldre- sjekk pakking! Vi har hatt stifinnere på tur som ikke er i nærheten av å forstå hva som behøves av klær på tur. Det vi skriver er et minimum. Værmeldingene vet vi ingenting om enda, men en speider er alltid beredt. I 2018 fikk vi så flott vær at det ble både solstikk å generelt forbud mot bål, gass og grilling. Vi må være forberedt på alt tydeligvis.

Betaling: Gjøres til Mastra Sjøspeidergruppe gjennom Vipps: 90766. Felles er at en må merke betalingen med Camp 773 & speiderens navn. Ikke gjør det før speider er kommet seg på tur :-)

- Klær (og annet personlig utstyr) er lett tilgjengelig for alle helt gratis fra Frilager. Viktig at alle speiderne har personlig utstyr som gjør turen til en positiv opplevelse, at de ikke føler de ikke har godt nok utstyr … eller at de rett og slett ikke melder seg på turen fordi de ikke har utstyret? Ta kontakt med Leder om hva du har behov for- vi fikser dette til turen!

NB: Friplasser: Skulle du av en eller annen grunn ha behov for økonomisk støtte (friplass) for å kunne delta på våre turer, kurs og leirer, - og/eller trenger utstyr og/eller støtte til kontingenten, ikke nøl med å ta kontakt med Gruppeleder Tore på SMS eller epost: (vi har taushetsplikt).

NB: Vi vil nok ha behov for noe kjøring til / fra Camp 773 fra foreldre. Kommer egen påmelding når vi ser hva antallet blir.

Husk oppmøte fredag 10.06 16:00 på grusplassen ved Sokn Buss stasjon.

Vi er mest sannsynlig ferdige i speiderkjelleren søndag 12.06 klokken 17:00.

  • sokn, 16.00
  • Camp 773, Jørpeland, Strand kommune
  • Speiderkjelleren, 17.00
  • Tore, 48170872
  • 500 kr
  • Fredag, 10. juni
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse
Gabbas - den gode, gamle slakterbutikken