Fredag 14. januar, 15.00

Livredning i vann - Kurs for ledere

Alle ledere i Mastra er påmeldt kurs i Livredning i vann. Dere har alle fått link til nettstudie som må gjennomføres før kurset. Dette er ment som en påminnelse i kalenderen.

Kurs lokasjon
Kurset holdes på Solborg Folkehøgskole (Tjensvollveien 44, 4021 Stavanger), av Førstehjelperen Stavanger/Jæren Dykkersenter.

Gjennomføring av fullt kurs
Ved påmelding til fullt kurs - innbefatter det selvstudie via vårt kurskonsept. Alle påmeldte vil motta sin personlige mail og denne vil inneholde link til nettstudiet og registreringskode. Koden er personlig og skal ikke deles med andre.

Den praktiske gjennomføringen - og fullføring av livredningsprøven - gjøres i svømmehallen. Ved tidspunkt for kursstart skal alle deltakere være ferdig skiftet og på plass ved bassenget.

Viktig informasjon om deltakelse på livredningskurs
• Alle deltakere må kunne svømme 200 meter.
• Svømmebriller kan ikke brukes under selve livredningsprøven.
• Husk badetøy og håndkle! Vi anbefaler også å ta med et ekstra håndkle inn i svømmehallen, for lettere å holde varmen når du ikke er i vannet.
• Husk full kroppsvask før du går inn i svømmehallen.

Avmelding
Eventuell avmelding/avbestilling må skje skriftlig til kurs@forstehjelperen.no, senest 5 virkedager (eksl. helg/helligdager) før kursdato. Ved senere avmelding belastes ordinær pris.

Annonse
Hjelp oss med grasrota andelen