Lørdag 19. juni, 10.00 - Søndag 27. juni, 16.00

Sommerleir 2021 - Skinn & bein

Da har vi landet på konseptet for sommerleir 2021!

Vi hadde store planer om landsleir i 2021, men grunne de utfordringer vi står ovenfor med tanke på antall, måtte vi skalere dette ned en del. Vi gjennomfører en lokal variant av landsleiren, med samme tema ; Agenda 21 - Bærekraft.

Vi arrangerer sommerleiren sammen med Riskaspeiderne. Dette er noe vi gjorde for en del år siden i Hudson Bay (for dem som deltok). Leiren varer en god uke og blir kalt for "skinn & bein" som bygger opp under temaet vår som er bærekraft.

Vi starter leiren fra Camp 773, her er det faktisk ikke alle Troppsspeidere som har vært, da vi har hatt en god medlemsvekst i 2020. Vi skal utforske nye områder og gå på haik. Det blir kano, og flere gøyale aktiviteter.

Vi skal runde av leiren på Fjøløy. Der vi legger opp til mye maritime innslag.

Se vedlegget med litt generell informasjon om rammene våre. Vi blir rundt 50 deltakere. Vi vil bli kjente med andre speidere og få skikkelig gode naturopplevelser.

NB: Vi starter en foreløpig påmelding, dette for å lodde stemningen. Dette er ikke bindende, men viktig å få dette så realistisk som mulig (dette i forbindelse med planlegging av aktivitetsoppsettet vårt). Har en lyst og har mulighet, melder en seg på. Vi kommer med en ny offisiell påmelding senere.

  • Camp 773, Jørpeland, Strand kommune
  • Einar Jørgensen, 90682261
  • 1500
  • Mandag, 17. mai
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse
Gabbas - den gode, gamle slakterbutikken